DFC 4 pakt volle winst na uitstekende tweede helft (2-1)

11 maart 2012 786x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 pakt volle winst na uitstekende tweede helft (2-1)

Prima partij was het vanmiddag en vooral in de tweede helft. Een 0-1 achterstand, een strafschop missen en toch de volle winst pakken.

Voor rust hebben we geprobeerd de boel achter dicht te houden. Aroenata ,die in het doel stond om de afwezige Murat te vervangen, bewees dat hij het keepen niet is verleerd. Verder moesten we het vandaag doen met 13 man in totaal, waar vorige week 18 spelers aanwezig waren. Dus onze 60-jarige Ule was genoodzaakt bijna een hele wedstrijd te spelen en hij deed het nog goed ook.
 
Na een overtreding van Djurmie werd de vrije trap door Hardinxveld onhoudbaar binnengeknald: 0-1. Onze laatste man schoof vervolgens door en zo werd de druk op Hardinxveld groter. Onze individuele acties van Anthonie en de afstandsschoten werden steeds gevaarlijker. Uiteindelijk kwam de beloning in de vorm van een einduitslag van 2-1.
 
Met deze inzet hadden we misschien vorig week een ander uitslag gehad. Klasse boys. Volgende week zaterdag spelen we om 16.30 uur als de eerste klaar is met voetballen. Tot donderdag op de training. En volg je sms voor degenen die nog hun bijdrage moeten doen voor het trainingskamp in Weert. (Verslag Henk R.)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com