DFC 3: Missersfestival op Veld B, toch 3 punten voor promovendus (3-1)

18 maart 2012 554x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3: Missersfestival op Veld B, toch 3 punten voor promovendus (3-1)

De 11 van Mol/van Pelt speelden vandaag tegen Heerjansdam 6, een van de ‘oudere’ teams uit de competitie. De heenwedstrijd was op z´n Italiaans gewonnen:  3 kansen, 0-3 winst.

Vandaag was het anders, vanaf minuut 1 hadden de roodwitten volop kansen, maar Martijn van der Waal kreeg ze er gewoonweg niet in. Het was Erasmus Makatini die na een minuut of 30 de 1-0 binnenschoot (met hulp van de keeper).
 
Na de thee kregen de heren uit Heerjansdam heel even het gevoel dat ze wat konden doen in de wedstrijd, maar na een kwartier was het Erik B(r)ouwens die a la Puyol de bal met een noodgang binnenkopte vanuit een prima corner van Willen Opmeer. Toch gaven de groenzwarten niet op en kwamen op 2-1.
 
Lang zat Johan met samengeknepen billen op de bank, totdat Martijn van der Waal net voor tijd toch nog z’n doelpuntje weer meepakte: 3-1 winst. Volgende week naar Hardinxveld 6, thuis was het 4-0.
Kampioen kunnen de Elf van Mol niet meer worden, we gaan voor brons. En dat moet te realiseren zijn.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com