DFC 3 en DFC 4 lijden beide stevig verlies in uitwedstrijden

3 maart 2012 691x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 en DFC 4 lijden beide stevig verlies in uitwedstrijden

De Zwerver 4 – DFC 3 4-0 – DFC 3 dit weekend omgedoopt tot DFC Drama, zo reageerde het team na afloop. Ronald van Pelt voorspelde het al in de eerste minuut van de wedstrijd: ,,Dit gaat helemaal niets worden…" .

Een zeer slecht voetballend DFC 3 presteerde zwaar onder het niveau en werd op alle flanken verpulverd door een jong en vrolijk spelend vierde elftal uit Kinderdijk. Snel vergeten, donderdag weer trainen, volgende week nieuwe kansen!

Streefkerk 4 – DFC 4 5-2 – Dit was een wedstrijd om heel snel te vergeten. Als team een magere prestatie, hoewel we heel veel in balbezit waren. Maar individueel werden heel veel fouten gemaakt. Daar heeft Streefkerk ons voor afgestraft.
Na de theepauze begonnen we heel goed. Maar Streefkerk, dat achterin alles gesloten hield en over hele goeie counters beschikte die bijna niet te stoppen waren, bezorgde ons toch een nederlaag. Bij een 3-2 achterstand moesten we de nodige risico` s nemen – het lukte vandaag echter voor geen meter.
 
Voor de rest kunnen we terugkijken op een hele sportieve wedstrijd met een goed fluitende scheidsrechter. Volgende week tegen Hardinxveld. Hier hoop ik dat heel veel jongens met hun koppie gaan voetballen.
 
Kenned gaat voor zijn werk naar Suriname(mie no sabie sot wrokko )Werk ze. Aroen heel veel sterkte alvast met je operatie. We zien je heel gauw terug. Tot donderdag op de training.
Opstelling vandaag: doel Murat, achter Siegmond, Glenn, Rishsi, Ramon (Azaad, SDerrick, Clyde), midden Djurmie, Imro, Kenned, Aroenata, voor Randy, Bangie (Ule-Martin). Vlagger Alfons.  (Verslag Henk Ramesar)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com