DFC 3: Conditioneel sterk Derde wint weer*Dikke zege op Hardinxveld 6

25 maart 2012 670x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3: Conditioneel sterk Derde wint weer*Dikke zege op Hardinxveld 6

DFC 3 haalde vandaag uit bij gastheer Hardinxveld 6 dat er met 1-6 aan moest geloven. Qua spel presteerde Hardinxveld helemaal niet slecht. Combinaties werden beter uitgevoerd dan De Elf van Mol zodat het in het eerste kwartier redelijk gelijk op ging. De Dordtenaren zaten er niet kort op en gaven de (met alle respect) hoogbejaarden van Hardinxveld 6 veel tijd.

Toch was het DFC dat de score opende. Nog  voor rust hadden we de wedstrijd al beslist door slordig verdedigen van het conditioneel kapot gespeelde Hardinxveld en het prima afmaken van de kansen: 0-3. In de tweede helft was het dan ook geen probleem om de wedstrijd uit te spelen. Hardinxveld kon een foutje van de verdediging nog afstraffen met een tegendoelpunt ,maar dat was ook de laatste stuiptrekking van een doodvermoeid elftal dat geen vuist kon maken tegen het middenveld van DFC.
 
Doelpunten van DFC: Maarten Jansen (2x) Tomas Nuijten, Erik Bouwens,Robbie Korn en Martijn van der Waal.
 
Volgende week komt kampioenskandidaat Meerkerk naar de Reeweg-Oost. De vorige wedstrijd ging redelijk kansloos met 6-0 verloren. U bent welkom om de Elf van Mol aan te komen moedigen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com