Bloemen voor Patty en Ingeborg*FC Barcelona-schoentje voor Rubén

31 maart 2012 947x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bloemen voor Patty en Ingeborg*FC Barcelona-schoentje voor Rubén

De dames Patty en Ingeborg van de huishoudelijke dienst van DFC zijn morgen 1 april precies10 jaar in dienst. Dat jubileum is niet ongemerkt voorbijgegaan.

Op initiatief van bestuurslid Peter Louwman die de portefeuille accommodatie beheert, werden de dames na afloop van DFC – SV Capelle in de bestuurskamer ´gehuldigd´. Uit handen van voorzitter Henk Nieboer ontvingen beiden een fraai boeket.
 
*Rubén Schot had vandaag ook wat te vieren, namelijk zijn verjaardag. De jonge verdediger van DFC 2 kreeg een Catalaans cadeautje van DFC´s pr-man Fred van Dongen:  een FC Barcelona-schoentje ´voor in zijn auto´. Rubén, die een fan is van het Spaanse voetbal en FC Barcelona in bijzonder,  was uiteraard zeer in zijn schik met de attentie. Fred zit zoals bekend regelmatig op de tribune in Camp Nou.
 
**Een bijzondere dag was het ook voor de jeugdige Sabit Kayhan. Eerder op de middag droeg hij bij aan de belangrijke zege van DFC 2 bij SC Amstelwijck 2 (1-4) waardoor Het Tweede het kampioenschap nauwelijks meer kan ontgaan. Later op de middag viel hij in bij DFC 1 tegen SV Capelle.
Vorige week had hij ook al twee wedstrijden gespeeld: eerst in het tweede en daarna vrijwel een hele wedstrijd in het eerste omdat Aron de Keijzer al vroeg uitviel. Zoveel inzet werd door de technische staf vanmiddag beloond met de aanvoerdersband.
 
***Onder het veld Teamkeuze staan nieuwe, actuele teamfoto´s van DFC 4 en DFC F3.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com