Bert Kuijpers wint speciale Paas-klaverjasavond*Laatste ronde 27 april

20 maart 2012 843x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bert Kuijpers wint speciale Paas-klaverjasavond*Laatste ronde 27 april

De ´Paas-klaverjasvond´ van de kaartcommissie van DFC is vrijdagavond gewonnen door Bert Kuijpers. Hij scoorde 5281 punten.

De organisatie toonde zich erg tevreden met de opkomst. Peter Geijp: ,,We waren zeer content met de opkomst:  25 man/vrouw waardoor er aan zes tafels geklaverjast werd en er maar 1 uitloter per ronde was. Dat er weer serieus werd gespeeld blijkt wel uit de uitslagen.´´
 
Die luidde: 1 Bert Kuipers 5281 punten, 2 Cor van Dijk 5178 punten, 3 Henk van Heeren 5081 en 4  Sylvia Vuik 5006 punten. De avond stond in het teken van Pasen. Zo kreeg iedere deelnemer een Paas-attractie.

De volgende en tevens laatste avond van het seizoen zal gehouden worden op vrijdag 27 april. Aanvang inschrijven 19.30 uur en loten om 20.00 uur waarna er weer gelijk met kaarten begonnen wordt. Deze avond worden ook de prijzen uitgedeeld aan de kampioen en de nummers 2 en 3 over het gehele seizoen.
Peter Geijp: ,,Tevens delen wij als organisatie mee dat deze avond een extra gezellig tintje zal krijgen. Wat dat is zeggen we nog niet.´´
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com