Bart Vosselman met 8 goals tot nu toe productiefste speler DFC 1

5 maart 2012 740x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bart Vosselman met 8 goals tot nu toe productiefste speler DFC 1

De laatste twee competitiewedstrijden produceerde DFC in de tweede klasse F van het zaterdagvoetbal het geweldige aantal van dertien doelpunten. Bij Ameide werd met 0-7 gewonnen, afgelopen zaterdag kreeg opponent Hardinxveld zes goals achter de oren (6-2).

De doelpuntenproductie van DFC staat nu op 35, een gemiddelde van 2,2 treffers per wedstrijd. De formatie van trainer Paul Koster kreeg in totaal 26 tegentreffers te verwerken. Wie zorgden voor de 35 roodwitte goals?
 
Bart Vosselman (foto-inzet) 8 goals, Marvin Hooplot 7, Franklin Wielingen 5, Aron de Keijzer 3, Appie Güler 3.
Negen spelers scoorden 1x: Robin Ramesar, Erik Vos, Chris Cijntje, Patrick Bijl, Bas Verhoeven, Marco van Woerkom, Cliften Sewpersad, Mo Salman en Wesley Loos.
 
*GOALGETTERS DFC 2 – De trotse koploper in de reserve derde klasse noteerde in 14 competitiewedstrijden 53 doelpunten. Dat is een indrukwekkend moyenne van 3,8 goals per wedstrijd.
 
De meeste goals kwamen tot nu toe op naam van Davut Sahan die namens Het Tweede 13 keer scoorde. Appie Güler en Bart Vosselman scoorden ook in de dubbele cijfers. Ze vonden ieder 12 maal het vijandelijke net. Het leiderstrio is dus gezamenlijk al goed voor 37 goals.
 
De overige 16 roodwitte doelpunten kwamen op naam van: Marlon Kramer 3x, Maarten Zilverschoon 3, Robin Ramesar 3, Anthony Radjekoemar 2, Halil Bucgun 2, Sabit Kayhan 1 en Rubén Schot 1. Voorts schoot een speler van Seolto 2 tegen DFC 2 een keer in eigen doel.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com