Bart Vosselman in AD De Dordtenaar: Ik leer veel van trainer en medespelers

16 maart 2012 928x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bart Vosselman in AD De Dordtenaar: Ik leer veel van trainer en medespelers

In de aanloop naar de stadsderby met Wieldrecht zaterdagmiddag half drie, brengt AD De Dordtenaar vandaag een groot interview met DFC-spits Bart Vosselman (foto-inzet). Hij is tot nu toe de topschutter van DFC 1 met tien treffers.

In de krant tekende verslaggever Bart Schotting onder meer het volgende op uit de mond van Bart (25). ,,Ik ben niet iemand die elk seizoen van club verandert. We hebben hier een leuke groep en het voetballen in de tweede klas bevalt me ook goed. De stap van Emma naar DFC heeft me goed gedaan. Ik leer veel van trainer Paul Koster maar ook van mijn medespelers. Als ik niet scoor maar we winnen, ben ik tevreden´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com