2F (3): Paul Koster: De absolute wil om te winnen was de basis van de zege

4 maart 2012 665x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2F (3): Paul Koster: De absolute wil om te winnen was de basis van de zege

DFC-hoofdtrainer Paul Koster geeft na elke competitiewedstrijd van DFC 1 speciaal voor de website zijn visie op het gespeelde duel. Vandaag Paul Koster over de 6-2 thuiszege op Hardinxveld.

´´Daar is was ie dan de eerste thuisoverwinning. Niet dat bij ons daar nadruk op lag, maar ik moet zeggen dat het lekker voelt om thuis weer eens een keer te winnen. Deze overwinning kwam steeds dichterbij dat voelde we als team omdat we met meer passie de wedstrijden aanvliegen. Tegen Hardinxveld begonnen we niet slap of onrustig, maar we vergaten druk te geven op de diepe bal van Hardinxveld. En zo kwamen na twee minuten al op 0-1 achter.´´
 
´´Vervolgens zijn we met goed positiespel en veel geduld verder gegaan en hebben we ons beloond met een 2-1 voorsprong. Een onnauwkeurigheid aan onze linkerkant en Hardinxveld kwam uit het niets op 2-2. Gelukkig scoorden we voor rust nog prachtige goal en konden we gaan rusten met 3-2.´´
 
´´De tweede helft zijn we niet meer in de problemen geweest en hebben we de voorsprong kunnen uitbouwen naar 6-2. De basis van deze wedstrijd was absolute wil om te winnen en vervolgens als team goed gaan voetballen. Dan zie je dat we mooi combinatiespel kunnen spelen en dat is uiteindelijk waarvoor je voetbalt. Lekker voetballen, plezier maken met elkaar. Kortom een heerlijke pot voetbal waar ik meer als toeschouwer dan als coach naar gekeken heb.´´
 
´´Man van de wedstrijd: Wesley Loos, hij heeft de ploeg met zijn gretigheid en balveroveringen de ploeg naar het niveau gebracht van deze wedstrijd. Zeg maar de spin in het web.´´                                                    PAUL KOSTER
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com