2 F (3): Hersteloperatie DFC na rust mislukt mede door barslechte arbitrage

17 maart 2012 2292x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (3): Hersteloperatie DFC na rust mislukt mede door barslechte arbitrage

*Vervolg wedstrijdverslag – Als een zoekende in de woestijn probeerde de arbiter de wedstrijd alsnog in het gareel te krijgen, een operatie die uiteindelijk door nieuwe beoordelingsfouten te boek ging als een mislukte missie. Met DFC onterecht als grootste gedupeerde. Zo was de tweede gele kaart en dus rood voor Patrick Bijl een farce. Niettemin moest DFC een kwartier na rust met tien man verder.

Het pleit voor trainer Paul Koster dat hij de vlag niet streek. Alle risico´s aanvaardend legde hij het accent op de aanval. Terwijl de gelijkmaker in zicht leek kreeg de thuisploeg toch de rekening gepresenteerd voor de tactische aanpak. Ralph Verschuren tikte bij een uitbraak over links overigens fraai de 1-3 achter Michael Bekkers.
 
Invaller Chris Cijntje gaf enkele minuten later zijn ploeg weer nieuwe hoop met een fraaie boogbal (2-3). Het onderhand op het tandvlees draaiende Wieldrecht kreeg het daarna nog enkele malen zwaar te verduren, maar overleefde. Met dank aan arbiter Van Herk die in blessuretijd zich andermaal aan een uitglijder bezondigde door uit het niets een tweede gele kaart voor invaller Merijn van Groesen uit de hoed te toveren. Met twee man minder viel er voor de thuisploeg geen eer meer te behalen. (Verslag Fred van Dongen)
 
DFC – Wieldrecht 2-3 (0-2) – 15m Raoul Ramjiawan 0-1, 22m Ralph Verschuren 0-2, 47m Aron de Keijzer 1-2, 76m Ralph Verschuren 1-3, 80m Chris Cijntje 2-3. Scheidsrechter D. van Herk floot dik onvoldoende.
Bijzonderheden: Bij DFC kregen na rust Patrick Bijl (62m) en Merijn van Groesen (90+2m) rood wegens twee keer geel waardoor DFC de stadsderby met negen man beëindigde.
DFC: Michael Bekkers, Cliften Sewpersad, Marco van Woerkom (46m Suleiman van der Straaten), Mark Jongeneel, Patrick Bijl, Robin Ramesar (77m Chris Cijntje), Marvin Hooplot, Wesley Loos, Franklin Wielingen (46m Merijn van Groesen), Bart Vosselman, Aron de Keijzer. Wissels niet ingezet: Rudolf Peute, Jonathan Dubbeldam.
Wieldrecht: Michel Bezemer, Floris Vermasat, Raoul Ramjiawan, Dennis Palit, Lennard van Geel, Daan Doomen, Tom Vegt, Terence Kliphuis, Ralph Verschuren, Marco Vrolijk. Wissels: Vincent van de Koppel, Rens Boertje, Daan vegt, Jeroen ter Stege.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com