2 F (3): DFC geeft WNC na rust geen gelegenheid tot wederopstanding

10 maart 2012 1395x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (3): DFC geeft WNC na rust geen gelegenheid tot wederopstanding
*Vervolg wedstrijdverslag WNC – DFC (3-6) – In de pauze zocht de wankelende koploper naarstig naar een remedie om de storm te weerstaan. Het resulteerde in een redelijk succesvol openingsoffensief. De Waardenburgers verkleinden de kloof met twee treffers naar 2-4 en leken rijp voor een wederopstanding.
 
DFC kreeg het even flink te verduren maar zag ook dat WNC wel heel erg veel ruimte moest prijsgeven bij zijn streven naar de aansluitingstreffer. De fraaie en achteraf cruciale 2-5 van Wesley Loos kwam zodoende niet helemaal uit de lucht vallen.
 
WNC spartelde nog even tegen (3-5 uit een strafschop wegens hands) maar bleek zoveel energie te hebben gespendeerd dat de bodem van de tank ras in zicht kwam. Een geweldig draaiend DFC profiteerde daar in de slotfase van. Erik Vos zorgde voor een prachtig slotakkoord van een meer dan uitstekende teamprestatie: 3-6. (Verslag mmv Ton Lucas en Cees van Woerkom)
 
WNC – DFC 3-6 (0-4) – 16m Bart Vosselman 0-1, 18m Bart Vosselman 0-2, 38m Marvin Hooplot 0-3, 45m Aron de Keijzer 0-4, 51m Ronald Zondag 1-4, 53m Hendri van Dooijeweert 2-4, 72m Wesley Loos 2-5, 77m André Zondag (strafschop) 3-5, 85m Erik Vos 3-6.
 
DFC: Michael Bekkers, Merijn van Groesen, Suleiman van der Straaten, Mark Jongeneel, Patrick Bijl, Robin Ramesar, Wesley Loos, Marvin Hooplot (60m Erik Vos), Aron de Keijzer, Bart Vosselman (75m Chris Cijntje), Franklin Wielingen. Wissels: Rudolf Peute, Jonathan Dubbeldam.
Bijzonderheden: Bij DFC ontbraken de vaste waarden Cliften Sewpersad (geblesseerd) en Marco van Woerkom (gele-kaarten-schorsing). WNC-speler Berry van Maren van WNC kreeg rood (overtreding op Wesley Loos) van de prima leidende scheidsrechter Henk Bovekerk jr uit Noordeloos.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com