2 F (2): DFC laat vooral voor rust geen spaan heel van gerespecteerde koploper

10 maart 2012 599x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (2): DFC laat vooral voor rust geen spaan heel van gerespecteerde koploper

DFC steekt in bloedvorm. De ploeg scoorde er de voorbije weken al kwistig op los en liet vanmiddag bij koploper WNC overduidelijk zien dat de flow niet op toeval is gebaseerd. De trotse klassementsleider werd in eigen huis voor de pauze bijkans van de mat geveegd. Bij rust stonden de indrukwekkende cijfers 0 tegen 4 op het scorebord.

Na de hervatting leek WNC even terug te komen (2-4). DFC liet zich er niet door van de wijs brengen en drong de Waardenburgers terug in de hoek om de koploper alsnog een vernederende en ongekend grote knock-out te bezorgen (3-6).
 
Andermaal bewezen keeper Michael Bekkers én spits Bart Vosselman hun onschatbare waarde voor DFC dat de vaste krachten Cliften Sewpersad (blessure) en Marco van Woerkom (schorsing) miste. Daar stond de rentree van het balvaardige duo Aron de Keijzer en Patrick Bijl tegenover. Michael voorkwam met twee gave reddingen dat WNC in de openingsfase op voorsprong kwam.
 
Het inspireerde DFC tot – naar later bleek – grote daden. Bart Vosselman tikte na een kwartier de 0-1 binnen na uitstekend voorbereidend werk van Marvin Hooplot. Dat resulteerde in een stevige schrikreactie bij de zich onaantastbaar wanende thuisploeg. Met tot gevolg dat Bart enkele minuten later – met Marvin opnieuw als grondlegger – zijn nummer 2 kon binnenleggen.
 
WNC spartelde als een geslagen hondje maar slaagde er vooralsnog niet in de Dordtse storm te overleven. De roodwitte show kreeg nog in het eerste bedrijf een glorieuze glans via treffers van Marvin Hooplot en Aron de Keijzer: 0-4.
 
*Vervolg verslag zie: DFC geeft WNC na rust geen gelegenheid tot wederopstanding
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com