Veel DFC vandaag in AD De Dordtenaar*Interviews Robert Mohan en Joop Sindorf

9 februari 2012 1531x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veel DFC vandaag in AD De Dordtenaar*Interviews Robert Mohan en Joop Sindorf

Veel ´DFC´ vanmorgen in ochtendkrant AD De Dordtenaar. Het blad heeft een groot interview met Robert Mohan (32) die in het nieuwe seizoen hoofdtrainer wordt. Het blad omschrijft hem als een jonge enthousiaste trainer.

Robert (foto-inzet) zegt in het interview onder meer: ,,Ik ben ambitieus en aan de slag bij een tweedeklasser met potentie is natuurlijk een geweldige kans om die ambitie invulling te geven´´.

*In de wekelijkse nostaligische sportrubriek ´Weerzien Met…´   van AD De Dordtenaar paradeert vanmorgen oud-DFC-speler Joop Sindorf. Joop is inmiddels 74 jaar. Van 1955 tot 1965 stond hij als semiprof onder (B-)contract bij DFC dat toen nog betaald voetbal speelde. Een vetpot was het niet. Contractspelers verdienden in die periode slechts enkele tientjes per week, ook Joops clubgenoten met een A-contract.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com