Trainingen diverse DFC-groepen vanaf heden weer geheel volgens schema

20 februari 2012 527x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Trainingen diverse DFC-groepen vanaf heden weer geheel volgens schema

Nu het ergste winterleed geleden is wordt er weer getraind zoals gebruikelijk. Alle trainingsaccommodaties zijn weer beschikbaar. ,,En dat betekent dat er met ingang van dinsdag weer volgens het gebruikelijke schema door de diverse DFC-groepen wordt getraind´´, aldus technisch coördinator Arie Evers.

*Komende zaterdag worden ook de diverse competities hervat. Zo treedt DFC 1 aan op het kunstgras van Ameide en bezoekt koploper DFC 2 het derde van Wieldrecht. Voor het volledige DFC-programma a.s. zaterdag zie de link Programma.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com