Sterk DFC wint oefenduel met eersteklasser VVGZ overtuigend (2-6)

13 februari 2012 768x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sterk DFC wint oefenduel met eersteklasser VVGZ overtuigend (2-6)

DFC 1 verrichtte vanmiddag een knappe prestatie door het oefenduel bij de sterke eersteklasser VVGZ in Zwijndrecht met 2-6 te winnen. Bij rust leidde de ploeg van trainer Paul Koster al met 1-2. De roodwitte goals kwamen op naam van Aron de Keijzer(3x), Franklin Wielingen, Marvin Hooplot en Cliften Sewpersad.

DFC had voor een gewijzigde personele strategie gekozen en dat beviel dus uitstekend gezien het resultaat waarop viel niets viel af te dingen. ´We waren gewoon veel beter´. Bij DFC ontbraken alleen Robin Ramesar en de zieke Erik Vos. Ook de al enige tijd geblesseerde Mo Salman en Jonathan Dubbeldam bleven buiten de lijnen. VVGZ speelde met de nodige basisspelers van het elftal dat tweede staat in de eerste klas achter Heinenoord, aangevuld met enkele mannen uit de tweede selectie.
*Zoals bekend stond er dit weekeinde geen competitieprogramma op de agenda vanwege het jaarlijkse carnaval. Bedoeling is dat volgende week zaterdag 25 februari de competitie wordt hervat. Dan staat het op 4 februari jl. in zijn geheel afgelaste programma, weer op de rol. Dat betekent voor DFC 1 een uitwedstrijd tegen Ameide en dat koploper DFC 2 op bezoek gaat bij stadgenoot Wieldrecht 3. Meer info op de link Programma.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com