Spanje in trek bij DFC-trainers*Laurens Gerlich met gezin op bezoek in Camp Nou

21 februari 2012 1343x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Spanje in trek bij DFC-trainers*Laurens Gerlich met gezin op bezoek in Camp Nou

Spanje is dit jaar duidelijk in trek bij de technische staf van DFC. Zo verbleef vorige maand trainer Robert Mohan met ´zijn´ DFC 2 een lang weekeinde op trainingskamp in Torremolinos, Málaga. Zijn spelers kijken nog altijd met enorm plezier terug op het intensieve weekendje aan de Spaanse zuidkust.

Deze week verblijft Laurens Gerlich die als trainer DFC drie jaar geleden mede dirigeerde naar het kampioenschap in de vierde klas en de daaraan verbonden promotie naar de derde, in Barcelona. Hij viert met vrouw Christina, dochter Donne en zoon Le(vi) krokusvakantie in de Catalaanse hoofdstad ´met de wereldberoemde voetbalclub´.
 
Zoals bekend keert Laurens komend seizoen terug bij DFC. Hij neemt dan DFC 2 onder zijn hoede en wordt tevens coördinator van de seniorenteams waarbij hij bij het eerste Robert Mohan assisteert. Zoals bekend wordt Robert per seizoen 2012-2013 trainer van DFC 1.
 
De familie Gerlich die voor een KLM-vlucht had gekozen, werd vanmorgen op de luchthaven El Prat van Barcelona verwelkomd door DFC´s pr-man Fred van Dongen. Die vertoeft deze maand enkele weken in zijn favoriete stad en liet zich zondagavond de gelegenheid niet voorbijgaan om in stadion Camp Nou de competitiewedstrijd FC Barcelona tegen Valencia CF bij te wonen. Hij zag Barca met 5-1 zegevieren met vooral veel dank aan Leo Messi die vier keer scoorde.
 
De Gerlichs brachten vanmiddag na een boeiende wandeling over de vermaarde Ramblas met Fred een bezoek aan Camp Nou waar onder de bekende titel Barcelona Experience een imponerende rondleiding door het fraaie vijfsterren-voetbalstadion op het programma stond. En na afloop natuurlijk even shoppen in de immense botiga van Barcelona. Als dat geen inspiratie oplevert voor een voetbalmens…

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com