Robert Mohan nieuwe trainer DFC 1*Laurens Gerlich keert terug bij DFC 2

4 februari 2012 1097x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Robert Mohan nieuwe trainer DFC 1*Laurens Gerlich keert terug bij DFC 2

Robert Mohan (32) wordt met ingang van het nieuwe seizoen trainer van DFC 1. Hij is nu nog oefenmeester van het succesvolle DFC 2 dat momenteel koploper is in de reserve derde klas. Mohan volgt bij de eerste selectie Paul Koster op, die bezig is aan zijn derde seizoen bij DFC. Paul wordt volgend seizoen hoofd jeugdopleidingen bij stadgenoot Oranje Wit.

Mohan is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van DFC 2. Daarvoor was hij onder meer oefenmeester van SC Emma-zat. Bij DFC 2 wordt hij per nieuwe voetbaljaargang opgevolgd door Laurens Gerlich (40). Onder diens enthousiaste leiding werd DFC 1 drie jaar geleden kampioen van de vierde klas en promoveerde de ploeg naar de derde klas zaterdag.
 
De benoeming van beide trainers werd vanmiddag bij de sportschool op de Maasplaza in Dordrecht aan de selectie bekend gemaakt. Het bestuur van DFC in een toelichting op de benoemingen: ,,Hoewel we geen advertentie geplaatst hebben, waren er acht reacties van trainers die belangstelling hadden voor de door het vertrek van Paul Koster ontstane vacature. Na overleg met de technisch coördinator en het bestuur hebben we besloten Robert Mohan als nieuwe trainer te benoemen. Ook de begeleiding en de spelersgroep hebben het volste vertrouwen in de huidige tweede trainer uitgesproken en dat hebben we in onze beslissing laten meewegen.´´
 
Met het aantrekken van Laurens Gerlich slaat het DFC-bestuur drie vliegen in één klap. ,,Laurens wordt niet alleen trainer van DFC 2 maar zal bij de wedstrijden van DFC 1 naast Robert Mohan plaatsnemen op de bank. Verder gaat Laurens komend seizoen het seniorenvoetbal bij DFC coördineren.´´
 
Over de huidige trainer Paul Koster die het seizoen gewoon afrondt, is het bestuur uitermate tevreden. ,,Hij heeft zijn werkzaamheden tot ieders volle tevredenheid verricht en met hem hopen we dit jaar als tweedeklasser af te sluiten. Hij staat voor het derde jaar voor deze (jonge) selectiegroep en was toe aan een nieuwe uitdaging. Wij respecteren zijn besluit.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com