JEUGD (2): DFC E3 – Dubbeldam E6 1-2

26 februari 2012 2405x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC E3 – Dubbeldam E6 1-2

Zaterdag eindelijk dan de tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie. De tegenstander kennen we nog van de oefenwedstrijd vorig jaar (0-2 verlies). We zijn dus gewaarschuwd! De wedstrijd begint meteen fel en we proberen Dubbeldam naar achteren te drukken.

Dit lukt prima, maar verdedigend staat Dubbeldam erg goed. Op een verdwaald schot na krijgen we geen uitgespeelde kansen. Daar tegenover zet Dubbeldam vlijmscherpe counters op, maar Efe en Michael verdedigen goed. Dit is echt heel spannend.

Ryan krijgt de eerste grote kan na goed voorbereidend werk van Stijn en Mert, maar weet deze niet in het doel te schieten. Dubbeldam breekt dan uit en speelt hun rechtshalf vrij voor Nick, die het nakijken heeft: 0-1. Gelukkig zijn de mannen niet van slag en gaan weer vol overgave ten aanval en dat leidt al snel tot een tweetal hoekschoppen van Max waaruit Stijn de gelijkmaker binnenkopt.
 
Met Michael op doel, Stijn in het centrum van de verdediging en zonder Efe is het team minder goed in balans. We vallen nog wel veel aan, maar krijgen nauwelijks kansen en geven Dubbeldam veel ruimte, die ze goed weten te benutten. Gelukkig staat Stijn positioneel erg goed vandaag en is Michael goed op dreef in het doel en met hulp van Colin en Max houden ze het doel lang schoon.
 
Toch is het Dubbeldam die de 1-2 maakt en zelfs de 1-3 voor het inschieten heeft, maar deze kans gelukkig niet benut. DFC zet daar twee afstandsschoten van Sükrü en een grote kans van Nick tegenover, maar waar hij doorgaans zo trefzeker is raakt hij de bal dit maal niet goed. Ook Stijn test de uitstekende doelman van Dubbeldam nog met twee van zijn indraaiende hoekschoppen, maar met de nodige moeite weet de keeper de bal uit zijn doel te houden.
 
Ondanks de grote inzet van de spelers, moesten we dus de punten aan de tegenstander laten. Voetballend zag het er allemaal heel goed uit en op de inzet is niks aan te merken. Het was een leuke, spannende en sportieve wedstrijd. Uit onderzoek blijkt later dat Efe zijn onderarm helaas zwaar gekneusd is en deze is voor de komende tien dagen in het gips gezet. We hopen dat het daarna weer helemaal goed gaat met hem en dat hij er weer gauw bij kan zijn.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com