JEUGD (1): DFC MC1 – SC Emma MC1 3-0

29 februari 2012 908x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC MC1 – SC Emma MC1 3-0

Zaterdag na een lange winterse periode eindelijk weer een wedstrijd ,en niet zomaar 1 maar tegen SC Emma. Vorig seizoen met 4-1 thuis gewonnen dus zij waren klaar voor een revanche. Deze derby is leuk want veel van de meiden kennen elkaar van school en zo.

Vanaf het eerste fluitsignaal nam DFC gelijk het heft in handen. Kels, Charrisa, Danique en Linde domineerden op het middenveld en wonnen bijna alle duels .Door het goede en stugge verdedigingswerk kwam Emma niet tot een echte doelkans. DFC’s voorhoede stond op scherp en liet dat al snel blijken.
 
Minou bracht zichzelf een paar keer met een lange run langs de lijn gevaarlijk oog in oog met de keepster maar haar knallen werden steeds gekeerd. Bij de tweede cornerwas het raak. Kelsey met binnenkant rechts en draaide de bal aan de binnenkant van de eerste paal de bal in de goal.
 
Nu kwamen we echt opgang en de kansen werden gevaarlijker. Minou maakte 2-0: met een lange solo door het strafschopgebied vier meiden voorbij om de bal van dichtbij in de korte hoek te schieten. Ondertussen hield DFC verdedigend stand en kon het eigenlijk niet meer misgaan. Nog voor de rust scoorde Amber de 3-0. Minou kwam weer over de rechterflank maar zag haar voorzet door de keepster geblokt worden maar Amber was er als de kippen bij om de bal alsnog in te schieten.
Na de rust kwam Emma nog steeds niet in haar spel en kon het geen vuist maken tegen de kracht van DFC die ook na rust de wedstrijd controleerde. Er was veel strijd en een leuke wedstrijd om te zien .
Meiden een goede wedstrijd gespeeld : fair,200 % inzet en de wil om te winnen. A.s zaterdag tegen SVS´65 en als we de zelfde inzet en kracht tonen dan heb ik er alle vertrouwen in dat de 3 punten in Dordrecht blijven. (gr cees)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com