Fred Eland wint zesde ronde Klaverjascompetitie DFC

20 februari 2012 858x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Fred Eland wint zesde ronde Klaverjascompetitie DFC

Afgelopen vrijdagavond werd de zesde ronde van de Klaverjascompetitie DFC gehouden in het clubgebouw.

,,Het was weer een sfeervolle avond vol gezelligheid en humor´´, meldt mede-organisator Peter Geijp. ,,Helaas doordat enkele mensen toch niet konden na dat ze zich aangemeld hadden kwamen we niet aan de zo gewilde zes tafels maar vijf met twee uitloters. En eigenlijk één omdat mijn persoontje, Jan Breet en Bert Huijbens zich per ronde beschikbaar stelden voor de bardienst.´´
 
Winnaar van de avond werd Fred Eland met 5650 punten. De top-vijf werd gecompleteerd door: 2 Ton van Son 5075 punten, 3 Rens Vuik 5046 punten, 4 Jan Breet 5043 punten en 5 Riet Vissser 4897 punten.
De volgende ronde is op vrijdag 23 maart. Aanvang inschrijven 19.30 uur, loten 20.00 uur waarna we weer direct beginnen met Kaarten. Deze avond staat in het teken van Pasen waarbij we nu al verklappen dat een ieder met een presentje naar huis gaat.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com