DFC wint oefenduel met Emma met 1-0 door treffer Sabit Kayhan

6 februari 2012 1312x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint oefenduel met Emma met 1-0 door treffer Sabit Kayhan

DFC 1 benutte het vrije weekeinde als gevolg van de algehele afgelasting in het amateurvoetbal, vanmiddag met een oefenwedstrijd op het eigen kunstgras tegen stadgenoot Emma. De formatie van trainer Paul Koster zegevierde met 1-0 na een dubbelblanke ruststand.

De winnende treffer kwam halverwege het tweede bedrijf op naam van Sabit Kayhan die voorbereidend werk van Cliften Sewpersad doeltreffend afrondde met een droge knal vanaf de zestien.
 
Emma (vijfde klas zondag) kwam verrassend sterk uit de startblokken. Mede door de snelheid en beweeglijkheid van Emma´s snelle aanvallers kreeg de DFC-verdediging het zwaar in de beginfase. Halverwege de eerste helft kreeg DFC weer greep op het oefenduel en creëerde het zich enkele kansen.
 
Na de hervatting was DFC de bovenliggende partij. Uit enkele goede aanvalsacties ontstonden kansrijke situaties maar voorlopig kwam de thuisploeg niet verder dan een inzet van Aron de Keijzer op de paal. Uiteindelijk wist Sabit Kayhan namens roodwit alsnog het vijandelijke doel te vinden waardoor het aardige oefenduel eindigde in een nipte maar verdiende zege voor de thuisploeg.
 
Basis DFC: Michael Bekkers, Mark Jongeneel, Suleiman van der Straaten, Marco van Woerkom, Chris Cijntje, Sabit Kayhan, Robin Ramesar, Marvin Hooplot, Cliften Sewpersad, Aron de Keijzer, Bart Vosselman. Wissels na rust: Erik Vos, Merijn van Groesen, Franklin Wielingen. Grensrechter: Louisano Trinidad.
Scheidsrechter: Harry van Meerkerk die in zijn arbitrale carrière inmiddels dik 1900 wedstrijden heeft gefloten.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com