DFC 4 boekt ruime overwinning bij De Zwerver 7 (3-7)

27 februari 2012 873x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 boekt ruime overwinning bij De Zwerver 7 (3-7)

Doordat alles uitliep bij De Zwerver begonnen we een half uur te laat. Dus alle tijd om details te bespreken, hoewel sommigen al vroeg begonnen met de derde helft. Dat heeft zeker niet verkeerd uitgepakt, want al na 25 minuten stonden we al met 0-3 voor en werd er makkelijk gespeeld.

Door een ongelukkig moment achter werd het 1-3. De Zwerver kreeg ineens de vechtlust terug en mede door Hans (onze voorstopper die overigens een goede wedstrijd speelde) werd het nog 2-3. Zo gingen we de rust in.
 
Daarna had De Zwerver geen kans meer.  Ons positiespel was zeer goed. Met dank aan Randy (opereerde als spits om Bangie die het zo moeilijk had te ondersteunen), Derk (als verdedigende middenvelder ook heel sterk opkomend) en Kenned  (als de nodige rust op het veld) werd het als eindstand 3-7.  Volgende week om 12.15 uur tegen Streefkerk uit.
 
Opstelling DFC 4: doel Murat, achter Glen-Hans-Rishsi en Ramon, middenveld Djurmie-Randy-Aroen-Kenned, voor Hasselbaink-Martin. Wissels :Derrick -Henk en Ule. Afwezig: Siegmond en Aroenata (vak) Alfons en Ottie (blessure) en Karansing (griep).
Djurmie is komende woensdag jarig (29 februari dus om de 4 jaar), dus dat wordt donderdag na de training en zaterdag gevierd.  Aroen wensen wij heel veel sterkte met de operatie – we zien je heel gauw terug.  (Verslag Henk Ramesar)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com