2 F (3): Paul Koster: Prima wedstrijd en een mooie teamprestatie

26 februari 2012 886x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (3): Paul Koster: Prima wedstrijd en een mooie teamprestatie

DFC-hoofdtrainer Paul Koster geeft na elke competitiewedstrijd van DFC 1 speciaal voor de website zijn visie op het gespeelde duel. Vandaag Paul Koster over de Zevenklapper in Ameide.

´´Na een heel slechte generale kunnen we terugkijken op een goede repetitie. Want wat is er afgelopen donderdag slecht getraind, dat baart me wel zorgen. Ik vind namelijk dat je constant beter wil worden en dat je daar elke training weer hard voor wil werken. Dat betekent dus dat je jezelf motiveert en dat je niet bezig bent met andere dingen eromheen die je gebruikt om niet goed te trainen. Motiveer je zelf en inspireer je medespelers!

Maar goed als je dan afgelopen zaterdag weer ziet hoe we als team er voor gaan dan is dat weer een positieve wending en hopelijk een signaal voor een nieuwe start naar het einde van het seizoen. De eerste tien minuten waren we onrustig en slordig in de passing. Daar ontstonden wat kansjes voor Ameide uit en ze hadden misschien wel een strafschop moeten hebben.

 
Vervolgens hebben we de controle gepakt vanuit het positiespel, korte passing, geduldig en veel beweging. En zo stonden we binnen 20 minuten 0-2 voor en toen was de wedstrijd gespeeld. Ameide kwam nog met 10 man te staan en was toen helemaal gezien. De tweede helft zijn we gewoon verder gegaan op dezelfde voet en stond het na 60 minuten 0-4. Niks meer weg gegeven en nog drie bij geprikt: 0-7 dikverdiend!
 
Man van de wedstrijd Franklin Wielingen, begon wat stroefjes maar toen hij eenmaal de motor op toeren had, was er geen houden meer aan. We kunnen terugkijken op een prima wedstrijd en een mooie teamprestatie. Hopelijk het startschot voor dat teambelang voor individueel belang gaat.´´
 
PAUL KOSTER

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com