Voortreffelijk diner aan slot van tweede dag Spaans trainingskamp DFC 2

14 januari 2012 1344x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voortreffelijk diner aan slot van tweede dag Spaans trainingskamp DFC 2

De tweede dag van het trainingsweekeinde van DFC 2 in Torremolinos werd afgerond met een diner in restaurant Cosy Nook aan de fraaie boulevard van La Carihuela. Dat werd de groep aangeboden door DFC´s pr-man Fred van Dongen.

De eethappening bestond uit soep, tong /kip en een nagerecht naar keuze. De dames van bediening en keuken leverden uitstekend werk gezien de reacties van het hongerige stel voetballers.
 
Voorafgaand kreeg Fred van Dongen namens de groep als waardering een heus DFC 2-shirt aangeboden. Hetzelfde model als de spelers op de heenreis en tijdens hun overdagse optredens in Torremolinos droegen. Rood, wit en in wit de initialen van de betrokken speler / coach. Voor Fred van Dongen betekende dat de ´code´ FvD op de voorzijde van het fraaie, speciaal voor de gelegenheid ontworpen shirt. Fred toonde zich verguld met het onverwachte cadeau, dat werd overhandigd door Marlon Kramer.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com