Strandtraining in La Carihuela gezellige maar ook vermoeiende onderneming

14 januari 2012 913x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Strandtraining in La Carihuela gezellige maar ook vermoeiende onderneming

Op de tweede dag van het driedaags trainingskamp van DFC 2 aan de Costa del Sol ondervonden de spelers dat voetballen op het strand een loodzware gebeurtenis is.

Even na het middaguur kon het roodwitte gezelschap vanmiddag de vermoeienissen van de afgelopen nacht compenseren met een heuse strandtraining onder leiding van trainer Robert Mohan op het strand van het door veel Nederlanders bezochte La Carihuela. Dat gebeurde onder een lekker zonnetje bij een temperatuur van net onder de 20 graden.
Na wat loop- en strekoefeningen werd een onderling toernooitje gehouden van vijf tegen vijf. Tussendoor durfden enkele een sprong in de Middellandse Zee, wat niettemin al snel als een koude bedoening werd ervaren. Maar ja, het is ook in Spanje winter.
 
Afgelopen nacht verkende het collectief de uitgaanswereld van de nabijgelegen stad Málaga, een van de belangrijkste havensteden van Spanje met dik 400.000 inwoners. Dat werd een gebeurtenis die nog lang zal blijven hangen in het geheugen van de spelers. Vanavond staat voor de ploeg aan diner op het programma, geregeld en aangeboden door DFC´s pr-man Fred van Dongen.

*Meer foto´s van het bezoek van DFC 2 aan de Costa del Sol op Facebook Fred van Dongen

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com