Shirley Kroonen (12) Pupil van de Week bij DFC tegen GJS

28 januari 2012 2557x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Shirley Kroonen (12) Pupil van de Week bij DFC tegen GJS

Shirley Kroonen van MC1 was vandaag Pupil van de Week bij DFC – GJS. Ze is 12 jaar en speelt nu een jaar bij de DFC-meiden.

Shirley mocht vanmiddag dus de bespreking van DFC´s eerste bijwonen en met de scheidsrechter Maurick van Dijk het veld betreden. Ook verrichtte ze zoals gebruikelijk de alternatieve aftrap met een doeltreffende solo op het GJS-doel.
 
Na afloop mocht Shirley op haar verzoek uit handen van speler Suleiman van der Straaten in de bestuurskamer van DFC het gebruikelijke DFC-vaantje en de wedstrijdbal met spelershandtekeningen in ontvangst nemen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com