Paul Koster over DFC – GJS: ´Veel strijd maar niet om aan te zien´

30 januari 2012 2767x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paul Koster over DFC – GJS: ´Veel strijd maar niet om aan te zien´

Met ingang van deze maand geeft DFC-hoofdtrainer Paul Koster na elke competitiewedstrijd van DFC 1 speciaal voor de website zijn visie op het gespeelde duel. Vandaag Paul Koster over DFC – GJS (2-2) van afgelopen zaterdag.

,,Een wedstrijd die leek op een echte wedstrijd in de staart van de competitie, niet om aan te zien en waarbij GJS helemaal niet wilde voetballen. Veel lange halen, maar dat zijn we nu wel gewend. Ik vind het allemaal niet veel beter dan in de Zeeuwse competitie. DFC startte goed aan de wedstrijd en zodoende waren we ook de bovenliggende partij. Al snel ook de beloning 1-0 en vervolgens ook kansen / mogelijkheden gecreëerd voor de 2-0 maar dat lukte niet.
 
,,Na 25 minuten zijn we slordiger geworden, konden de bal nog niet drie keer overspelen of we waren hem al weer kwijt. Dan raak je dus de grip kwijt op de wedstrijd. GJS leek wat sterker te worden. De tweede helft werd niet veel beter. Als de 2-0 uitblijft moet je op zijn Inters verdedigen, niks meer er door heen – alles weg. Vervolgens worden er individuele fouten gemaakt en als team laten we de wedstrijd uit ons handen glippen: 1-1. We zijn van slag (1-2) maar door een brutaaltje van Bart komen we snel weer op 2-2.
 
,,Waar we daarna nog een strafschop horen te krijgen maar waarschijnlijk heeft de scheidsrechter dit recht getrokken met de eerdere inworp die niet voor ons was. We hebben nog geprobeerd om iets te forceren met de wissels maar ook die straalden vooraf al niet uit dat ze het verschil wilde gaan maken. Dus kun je concluderen dat DFC wel veel strijd heeft geleverd maar dat het voetbal niet om aan te zien was en dat GJS niet veel beter was.´´
 
Met sportieve groet, PAUL KOSTER
 
*Meer over DFC – GJS elders op deze site.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com