Paul Koster in nieuwe seizoen hoofd jeugdopleiding bij stadgenoot Oranje Wit

3 januari 2012 1380x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paul Koster in nieuwe seizoen hoofd jeugdopleiding bij stadgenoot Oranje Wit

Hoofdtrainer Paul Koster (39) van DFC gaat volgend seizoen de opleiding oefenmeester TC 1 volgen, waarmee hij in de hoogste klasse bij de amateurs kan trainen. Hij combineert de opleiding met de functie Hoofd Jeugdopleiding bij stadgenoot Oranje Wit.

De tijden in die combi-opzet zijn wat flexibeler dan wanneer hij hoofdtrainer bij een club zou blijven en dat bevalt Paul wel. Een hoofdtrainerschap in combinatie met TC1, werk en gezin ziet hij namelijk niet zitten.
 
Vorige maand liet Koster weten DFC aan het einde van dit seizoen te verlaten. Hij heeft er dan drie jaar roodwit opzitten. Onder zijn bezielende leiding promoveerde DFC naar de tweede klas van het zaterdagvoetbal. Wie Paul Koster opvolgt als hoofdtrainer van DFC is nog niet bekend. Overleg hierover is gaande.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com