Nieuwjaarsduel met beelden van fotograaf Michel Sterrenberg

8 januari 2012 1203x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarsduel met beelden van fotograaf Michel Sterrenberg

Fotograaf Michel Sterrenberg (o.m. Dordt Centraal en VoetbalJournaal) woonde vanmiddag DFC´s Nieuwjaarstraditional bij. In het duel tussen de roodwitte Veteranen en de All Stars (oud-eerste-elftalspelers van DFC) lieten de meesten weer zien ooit hoog te hebben gespeeld.

Techniek gaat nooit verloren heet het en dat bevestigden de wat oudere paradepaardjes van weleer. Zo ontstond een leuk attractieve wedstrijd op het – gegeven de natte omstandigheden van de voorbije dagen – uitstekend bespeelbare hoofdveld van DFC.
 
Speciaal voor DFC´s website maakte Michel Sterrenberg (dank) enkele foto´s waarop duidelijk is te zien dat de Stars van toen het voetbalmetier nog steeds beheersen, ook al is het weliswaar allemaal met een versnellinkje lager.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com