Nieuwjaarsduel gewonnen door All Stars*Joop Hartman floot 2601ste wedstrijd

8 januari 2012 1389x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarsduel gewonnen door All Stars*Joop Hartman floot 2601ste wedstrijd

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst werd volgens een uitstekende traditie een Nieuwjaarswedstrijd gespeeld op het hoofdveld. De DFC Veteranen traden aan tegen een team samengesteld uit oud-spelers van DFC 1 (All Stars).

De wedstrijd duurde twee maal dertig minuten. Bij het zogeheten All Stars Team deden onder andere Michel van Haaren, Peter Heystek, Michel de Man en Mischa van Loon mee. Het attractieve duel kende diverse hoogstandjes die aantoonden dat technische kwaliteiten nimmer verloren gaan. Uiteindelijk wonnen de All Stars. Na een 0-1 ruststand stond bij het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joop Hartman een eindscore van 1-3 op het bord.
 
*Voor Joop Hartman, die begin dit seizoen het vrijwilligerskader van DFC kwam versterken als scheidsrechter en begeleider van jeugdige arbiters, leverde de traditional een pikant feit op. Het was voor de 2601ste keer dat hij een wedstrijd floot. ,,Ik ben nu aan mijn 47ste jaar als scheidsrechter begonnen´´, aldus Joop Hartman (74). Als oud-onderwijzer houdt Joop graag van rekenen en daarom heeft hij ´zijn´ wedstrijden altijd nauwgezet bijgehouden.
 
Hartman weet voorlopig van geen ophouden. Fluiten zit de oud-topscheidsrechter in het amateurvoetbal als het ware in het bloed. Toeval of niet, voor Cees van der Sluis (68) die bij DFC scheidsrechters ontvangt, bleek het getal 2601 ook een magische waarde te bezitten. ,,26/01 is namelijk mijn verjaardag´´, aldus Cees. Hij wist vorig jaar Joop Hartman zo ver te krijgen dat hij zijn vrijwilligerswerk verplaatste van SC Emma naar DFC dat met Joop er een uitstekende kaderfunctionaris heeft bijgekregen. Nog heel veel wedstrijden toegewenst, Joop!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com