KLAVERJASSEN: Henri Verstegen wint vijfde ronde met geweldige score

16 januari 2012 841x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KLAVERJASSEN: Henri Verstegen wint vijfde ronde met geweldige score

De vijfde ronde van de Klaverjascompetitie DFC is vrijdagavond gewonnen door Henri Verstegen. Hij scoorde 5835 punten, een extreem hoog aantal.

Mede-organisator Peter Geijp over de kaartavond in het clubgebouw: ,,Als eerste iedereen bedankt voor de aanwezigheid en de daardoor ontstane plezierige avond. Vijf tafels klaverjassen en een tafel jokeraars. Het was heel gezellig en de organisatie is daarmee zeer content. Hoe meer ziel en meer vreugd zullen we maar zeggen. De score was deze avond zeer goed te noemen´´

De uitslag (Top-5): 1 Henry Verstegen 5835 punten (nooit vertoond), 2 Sylvia Vuik 5223 punten (talent), 3 Cor van Dijk 5196 (ouwe rot), 4 Jan Pluymert 5125 (gezellige kaarter) en 5 Astrid Lucas 5094 (gezelligheidsmens).

*Bij het jokeren won Marja Delmotte gevolgd door Winnie Klop, Hennie Voetee en Margo (Blokland).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com