JEUGD (1): DFC B1 bereidt zich voor in sportschool*F-pupillen op Noordzee-strand

15 januari 2012 968x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC B1 bereidt zich voor in sportschool*F-pupillen op Noordzee-strand

Update (met nieuws F-pupillen) – Afgelopen zaterdag heeft DFC B1 een stevige basis gelegd voor de 2e helft van de competitie, die zaterdag begint met een uitwedstrijd tegen De Zwerver B1. In de prachtig verbouwde sportschool Workout Centre Difference aan De Jagerweg werden de spelers van B1 flink onder handen genomen door instructeur Henk Robbemond.

Lopen, fietsen, roeien en krachttraining kwamen allemaal aan bod gedurende de twee uur durende sessie. Spelers en begeleiding van B1 bedanken Henk  en Inge Robbemond voor deze geslaagde middag.

*F-PUPILLEN OP HET STRAND – Verbleef DFC B1 in de sportschool, de F-pupillen 1,2 en 3 hielden dezelfde dag een strandtraining in Rockanje. Een geweldige gebeurtenis waarvan foto´s zijn gemaakt door Laurent Mathieu. Die beelden zijn te vinden in zijn album (evt kopiëren en plakken):

https://picasaweb.google.com/118326109177586620730/DFCATrainingAtTheBeach?authkey=Gv1sRgCMS779eEoo6m3AE&feat=email#

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com