Gezelligheid en ongedwongenheid centraal op geslaagde Nieuwjaarsreceptie

8 januari 2012 996x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gezelligheid en ongedwongenheid centraal op geslaagde Nieuwjaarsreceptie

De traditionele Nieuwjaarsreceptie van DFC verliep vanmiddag geanimeerd. In het clubgebouw kwamen tientallen leden bijeen om met een feestelijk tintje het nieuwe voetbaljaar in te luiden.

Gezelligheid en ongedwongenheid stonden centraal. Aan speeches werd nauwelijks gedaan. Alleen voorzitter Ger Hüsen (zijn collega-preses Henk Nieboer verblijft op vakantie in Zuid-Afrika) hield een korte toespraak. Daarin refereerde hij aan enkele belangrijke clubgebeurtenissen van 2011 maar richtte hij zich ook op de te verwachten gang van zaken binnen de club in 2012.
 
Hoewel hij zich positief uitliet over de ontwikkelingen in het nieuwe jaar, wees de dienstdoend voorzitter er ook op dat sportverenigingen dit jaar voor het eerst echt krijgen te maken met de consequenties van de economische crisis. Zo zal er minder subsidiegeld beschikbaar komen terwijl bijvoorbeeld de veldhuren stijgen. Meer werk zal door meer vrijwilligers moeten worden verricht. Ger riep leden op de club letterlijk en figuurlijk extra helpende handen toe te steken.
 
Na zijn toespraak kregen alle aanwezigen een glas champagne aangereikt waarmee getoost werd op een voorspoedig verenigingsjaar en natuurlijk ook persoonlijk op alle goeds en wenselijks. Voor de muzikale omlijsting zorgde deze keer de bekende Dordtenaar Roy Piepelenbos die dat als vanouds weer veelzijdig en voortreffelijk deed.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com