DFC sterkste in oefenwedstrijd tegen EBOH-zaterdag (4-2)

16 januari 2012 719x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC sterkste in oefenwedstrijd tegen EBOH-zaterdag (4-2)

DFC oefende dinsdagavond op het eigen kunstgras tegen het eerste zaterdagteam van stadgenoot EBOH, dat in de derde klas speelt. De formatie van trainer Paul Koster zegevierde met 4-2 na een 2-1 ruststand.

De roodwitte goals kwamen op naam van Bart Vosselman (2x), Aron de Keijzer en Marvin Hooplot. De twee EBOH-treffers waren min of meer cadeautjes van de roodwitte defensie. Slotconclusie: een leuke oefenpot die eindigde in een terechte zege voor DFC.
*Zaterdag aanstaande begint DFC officieel aan de tweede competitiehelft met een uitwedstrijd tegen GDC. Het eerste duel tussen deze ploegen op de openingsdag van de lopende competitie eindigde onbeslist (2-2).
 
*Voor DFC 2 begint de competitie pas weer op zaterdag 28 januari. Ter voorbereiding op de competitie-herstart speelt Het Tweede zaterdag a.s. thuis een oefenwedstrijd tegen VVGZ 2 uit Zwijndrecht. Dit oefenduel begint om half twaalf.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com