DFC 2 begint onder zomerse omstandigheden aan weekendje in Torremolinos

13 januari 2012 630x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 begint onder zomerse omstandigheden aan weekendje in Torremolinos

Herfstkampioen DFC 2 arriveerde vanmiddag tegen één uur na een vlucht van dik twee en een half uur op de luchthaven van Málaga. De formatie van trainer Robert Mohan begon met die op Eindhoven Airport gestarte vlucht aan een driedaags trainingskamp in Torremolinos, de bekende badplaats aan de Costa del Sol.

Op de luchthaven van Málaga werd het roodwitte, in speciale rode shirts gestoken gezelschap tot veler verrassing verwelkomd door DFC´s kaderlid Fred van Dongen. Per trein reisde de ploeg vanaf de aeropuerto naar eindbestemming Torremolinos – een ritje van tien minuten a raison van 1,40 euro per persoon. Vanaf het station daar was het een wandeling van zo´n honderd meter naar het appartementencomplex La Nogalera, in het hartje van het bekende uitgaanscentrum van de badplaats.
 
Na het uitpakken verkenden de spelers en leiders de omgeving inclusief het gave zandstrand op pakweg 200 meter van de verblijfsaccommodatie. Dat alles onder een heerlijk zonnetje en een temperatuur die in de loop van de middag opliep tot iets meer dan 20 graden.
 
Om te acclimatiseren kregen de spelers van hun trainer de rest van de dag vrijaf. Zaterdag is om twaalf uur (´s middags) een eerste strandtraining gepland. Op de door trainer Robert Mohan uitverkoren plek zijn dan hopelijk de zeemeeuwen verdwenen die er vanmiddag massaal waren neergestreken.
 
Het trainingskamp in Spanje wordt zoals breed bekend niet alleen benut voor het bijspijkeren van de conditie maar past ook in het proces van teambuilding. DFC 2 wil immers in het nieuwe jaar de titel van winterkampioen omzetten in die van algeheel kampioen met de daarbij behorende promotie naar de reserve tweede klas.
 
*Bijgaand wat beelden van de aankomst op de luchthaven van Málaga, de korte treinreis naar Torremolinos en de eerste verkenningen van de Zuidspaanse badplaats.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com