DFC 1 brengt trainingsdag door in Zeeland*Onderdeel lasergamen razendpopulair

2 januari 2012 891x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 brengt trainingsdag door in Zeeland*Onderdeel lasergamen razendpopulair

Update (tekst en foto´s) – De DFC-selectie hield zaterdag ter voorbereiding op de tweede competitiehelft een speciale Trainingsdag in Zeeland.  Onder leiding van trainer Paul Koster reisde het gezelschap eerste-elftalspelers per touringcar in de vroege ochtenduren naar Burgh Haamstede waar het heel de dag vertoefde op het vakantiepark Schouwenduin.

Het programma vermeldde onder meer een strandtraining, lasergamen in het bos, een voetbalquiz, een onderling Fifa 12 Toernooi en vanzelfsprekend een lunch en diner. Met name het lasergamen bleek razendpopulair onder de spelers.
 
Trainer Paul Koster na de geslaagde dag in het Zeeuwse: ,,We kunnen terug kijken op een fantastische trainingsdag. Hard gewerkt, veel lol gehad en saamhorigheid getoond. Ik vind geweldig om op deze manier met deze groep te werken. Ze zijn er klaar voor!´´
 
Teamleider Cees van Woerkom over het uitstapje naar het Zeeuwse: ,,Bij aankomst in Haamstede was er een ontvangst met koffie en Zeeuwse bolus. Daarna hebben we een strandtraining gehouden met na afloop lunch op camping Duinhoeve.´´
 
,, ´s Middags zijn we in touw geweest met de lasergun op de camping waarna we een lekker pilsje hebben gedronken met aansluitend de prijsuitreiking van de voetbalquiz die we op de heenreis in de bus hadden gehouden. Er waren twee winnende koppels: Marco / Merijn en Marvin en Mo. Het Fifa-spel werd gewonnen door Marvin en Sabit met een ´jantje´ van Robin en Aaron´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com