Carnavalsgilde Nar Veure kan terugblikken op geweldig leut-weekeinde

30 januari 2012 1252x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Carnavalsgilde Nar Veure kan terugblikken op geweldig leut-weekeinde

Update (fotoverwijzing Familie Carnaval) – Het traditionele Nar Veure Carnavalsweekend bij DFC is weer uitstekend, gezellig en hartverwarmend verlopen. Dat gebeurde afgelopen zaterdag en zondag allemaal in het clubgebouw inclusief sportzaal die opnieuw fraai was omgebouwd tot geweldige Nar Veure Burcht.

Zaterdag stond de bonte Tiroleravond van DFC´s carnavalsgilde Nar Veure op het programma. De vele aanwezigen werden muzikaal verwarmd door diverse kapellen, zoals  Hofkapel Bar Gebeure, De Rammen, De Afzakkers, De Stumpers, Quiznix, The Rolling Tones, Rataplan en The Bloopers. Een welbekende Amsterdamse feestzanger met oneindig repertoire bracht ook de nodige feestnummers ten gehore.
 
Verderwas er  een speciaal optreden van de Club Elluv met hun nieuwe single. En natuurlijk een Bal Masqué met prijs voor de best verklede in het motto Nar Veure gaat op de Tirolertoer. Carnavalsverenigingen De Schenkeltrappers en De Merwekrabbers fleurden de Tiroleravond verder op.
Zondag vond het  Familie Carnaval DFC plaats, waarbij met name de jeugd volop kon genieten.
 
Nar Veure heeft inmiddels een serie foto´s van het weekeinde op internet geplaatst te vinden via de link (eventueel kopiëren en plakken):
 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com