Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 2F: Top-drie komt niet tot volle winst*Pelikaan nu tweede*Duel DFC afgelast
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

2F: Top-drie komt niet tot volle winst*Pelikaan nu tweede*Duel DFC afgelast

19 januari 2012 668x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2F: Top-drie komt niet tot volle winst*Pelikaan nu tweede*Duel DFC afgelast
In de tweede klasse F van het zaterdagvoetbal kwam de top-drie vanmiddag niet tot een overwinning. De ploeg die daarvan het meest profiteerde was Pelikaan dat de topper bij Meerkerk met 0-2 won en zo knap naar de tweede plaats klom.
 
Het duel tussen GDC en DFC werd afgelast vanwege de natte omstandigheden. De overige zes wedstrijden vonden gewoon doorgang. De speelronde van vandaag betekende de officiële start van de tweede competitiehelft.
 
Uitslagen 2 F vandaag; Groote Lindt – SV Capelle 3-3, Meerkerk – Pelikaan 0-2, Schelluinen – Wieldrecht 0-1, Altena – WNC 3-3, Drechtstreek – Hardinxveld 0-4, GDC – DFC afg., GJS – Ameide 3-3.
Stand: WNC 14-29*, Pelikaan 14-27, Meerkerk 14-26, Drechtstreek 14-26, Altena 14-24, Capelle 14-20, GJS 14-18, Hardinxveld 14-16, GDC 13-15, DFC 13-15, Ameide 14-15, Wieldrecht 14-15, Groote Lindt 14-14, Schelluinen 14-11. (*kampioen 1ste periode).
Stand tweede periode: Altena 6-14, Meerkerk 6-12, Pelikaan 6-11, WNC 6-11, Wieldrecht 6-10, Drechtstreek 6-9, Ameide 6-8, GDC 5-7, SV Capelle 6-7, Groote Lindt 6-7, DFC 5-6, GJS 6-5, Schelluinen 6-4, Hardinxveld 6-4.
Zaterdag 28 januari: SV Capelle – Meerkerk, Hardinxveld – GDC, Wieldrecht – Altena, WNC – Drechtstreek, Ameide – Groote Lindt, DFC – GJS, Pelikaan- Schelluinen.
 
**JOOP DINGEMANS – Oud-verzorger Joop Dingemans van onder meer DFC 1 beleeft zware tijden. Hij is onlangs geopereerd vanwege prostaatkanker, een ingreep die hem emotioneel zwaar is bevallen. Joop ligt volgens zijn directe familie vaak thuis op bed te piekeren en zou het zeer op prijs stellen als iemand hem eens belt voor een praatje als afleiding: 010 – 4219.161.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com