2 F (3): Paul Koster: Altena liet ons met hun spel eigenlijk in slaap sussen

14 januari 2012 865x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (3): Paul Koster: Altena liet ons met hun spel eigenlijk in slaap sussen

DFC-trainer Paul Koster (foto-inzet) na afloop over het duel van zijn DFC tegen Altena: ,,We begonnen erg goed aan de wedstrijd, creëerden veel kansen maar helaas scoorden we niet. Vervolgens leek het wel of we in paniek raakten omdat we niet scoorden. Altena liet ons eigenlijk in sus slapen door hun spel. Te veel reacties van onze kant naar de scheidsrechter en je hebt weer het moment dat we ons zelf uit de wedstrijd spelen/praten. Dat moet nu toch wel een keer klaar zijn dat gezeik tegen alles en iedereen, dat heeft me wel teleurgesteld.´´

,,Net na rust scoort Altena uit een hoekschop en later krijgen we een counter om ons oren. En dan is Altena nog niet veel bij onze goal geweest maar we staan 0-2 achter. Vervolgens krijgen we een gelukkige penalty en komen we op 1-2. En vanaf toen hebben we voor alles gespeeld. Met name het invallen van Bart Vosselman was een signaal voor de groep.  Bart maakte oorlog en won veel duels.´´
 
,, Vervolgens hadden we kunnen gelijkspelen, kunnen winnen maar het is verlies geworden helaas. Extra zuur weer omdat het opnieuw op een manier gebeurt die we gewoon niet willen. Verliezen van een goeie tegenstander en die voetbal speelt, alla maar niet van een ploeg die alleen maar de bal naar voren schiet en daar dan vandaan probeert te spelen en eigenlijk helemaal niet zo veel kansen heeft gecreëerd dat is zuur. We wisten dat Altena zo speelde en wij hebben heel slecht in balbezit gespeeld, veel te slordig en onzuiver. Maar goed we gaan verder, we zijn strijdbaar.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com