Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 2 F (1): DFC gelijk tegen GJS*Twee goals Bart Vosselman*Pelikaan nu koploper
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

2 F (1): DFC gelijk tegen GJS*Twee goals Bart Vosselman*Pelikaan nu koploper

26 januari 2012 1320x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (1): DFC gelijk tegen GJS*Twee goals Bart Vosselman*Pelikaan nu koploper
De tweede klasse F kent sinds vanmiddag een nieuwe koploper. Pelikaan klopte hekkensluiter Schelluinen met 6-3 en nam met die zege de troon over van WNC dat thuis onderuit ging tegen een weer verrassend sterk Drechtstreek. Ook Meerkerk moest enkele stappen terug zetten na een vernietigende nederlaag bij SV Capelle (5-1).
 
DFC en GJS deelden vanmiddag de punten in een meer spannend dan fraai duel (2-2). Belangrijke man bij DFC was spits Bart Vosselman die beide roodwitte treffers voor zijn rekening nam. Door het gelijkspel verbeterde DFC zijn positie in de gevarenzone enigszins.
 
Niettemin bleef de ploeg van trainer Paul Koster opnieuw verstoken van een thuiszege. De eerste overwinning van dit seizoen op eigen bodem laat zodoende nog op zich wachten. De ploeg moet het duidelijk vooral hebben van uitwedstrijden. Op vreemde bodem werd al vier keer gewonnen.
 
Uitslagen 2 F vandaag: SV Capelle – Meerkerk 5-1, Hardinxveld – GDC 4-1, Wieldrecht – Altena 2-5, WNC – Drechtstreek 0-2, Ameide – Groote Lindt 2-1, DFC – GJS 2-2, Pelikaan- Schelluinen 6-3.
Stand: Pelikaan 15-30, WNC 15-29*, Drechtstreek 15-29, Altena 15-27, Meerkerk 15-26, Capelle 15-23, GJS 15-19, Hardinxveld 15-19, Ameide 15-18, DFC 14-16, GDC 14-15, Wieldrecht 15-15, Groote Lindt 15-14, Schelluinen 15-11. (*kampioen 1ste periode).
Stand tweede periode: Altena 7-17, Pelikaan 7-14, Meerkerk 7-12, Drechtstreek 7-12, Ameide 7-11, WNC 7-11, SV Capelle 7-10, Wieldrecht 7-10, GDC 6-7, DFC 6-7, Hardinxveld 7-7, Groote Lindt 7-7, GJS 7-6, Schelluinen 7-4.
Zaterdag 4 februari: Drechtstreek – Wieldrecht, GDC – WNC, Groote Lindt – Meerkerk, Schelluinen – Capelle, Ameide – DFC, GJS – Hardinxveld, Altena – Pelikaan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com