Trekkingsuitslagen Kerstloterij DFC december 2011

16 december 2011 837x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Trekkingsuitslagen Kerstloterij DFC december 2011

Donderdagavond werd de trekking verricht van de traditionele Kerstloterij DFC. In totaal waren 52 prijzen te vergeven gelijkelijk verdeeld over de loterijkleuren groen en blauw. Ze varieerden van een kerstkalkoen, kiprollades en luxe kerststollen tot champagne, kip en glühwein.

Door de actieve Evenementen-commissie (EC) bleken weer heel wat loten te zijn verkocht. Die waren verkrijgbaar in setjes van 2,50 en 5 euro per stuk (resp. 5 en 10 loten). Arie Delmotte namens de EC: ,,Met de opbrengst van de loterij zullen ook deze keer weer diverse evenementen voor met name de jeugd gefinancierd kunnen worden.´´ Alle deelnemers bij deze dank voor hun medewerking.
 
De prijzen kunnen vanaf vandaag op diverse tijdstippen in de kantine worden afgehaald bij de EC-leden:
 
*Vrijdagavond 16 december tijdens de Klaverjasavond,
*Zaterdagmiddag 17 december tijdens DFC – Altena.
*Dinsdagavond 20 december en
*Donderdagavond 22 december (laatste mogelijkheid).
 
**Bijgaand de trekkingslijst van de DFC Kerstloterij 2011

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com