Kerstronde Klaverjascompetitie werd buitengewoon gezellige avond

12 december 2011 910x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kerstronde Klaverjascompetitie werd buitengewoon gezellige avond

De ´kerstronde´ van de Klaverjascompetitie DFC verliep vrijdagavond bijzonder gezellig. Het was, aldus medeorganisator Jan Breet, bovendien  voor de organisatie een heel erg geslaagde kaartavond mede dankzij extra deelname van ´onze vrienden van Café Sebes´.

Men kon deze avond Klaverjassen en Jokeren. Na  vertraging vanwege fileproblemen kon om kwart over acht worden gestart met zes tafels Klaverjassen en twee tafels Jokeren. Rond half twaalf kon met de uitslagen worden begonnen.
 
De Top-Vijf klaverjassers waren deze avond: 1 Wim Nijsen (Cafe Sebes) met 5276 punten. 2 Arie Evers 5096 punten, 3 Riet Visser 4973 punten, 4 EGON (café Sebes) 4923 punten (Jan Breet: ,,Een geweldige prestatie, zit normaal nooit in de prijzen´´),  5 onze eigen Arie Delmotte met 4908 punten.
Uitslag Jokeren: Hierin eindigde Arie Klop als eerste met 30 strafpunten (onbegrijpelijk), tweede werd Riet (moeder van Marja Delmotte), derde haar dochter Marja Delmotte en als vierde Hennie Nijsen.
 
Er waren deze avond fraaie prijzen te winnen,  zoals rollades, kippen, kerststollen, flessen wijn en staatsloten. Ook werd een fraaie loterij gehouden met vele boutprijzen en als hoofdprijs een hele kalkoen.
 
Jan Breet tot slot: ,,Hubert en Bianca Sebes bedankt voor jullie gezellige aanhang. Mieke en Ton voor jullie bediening. Iedereen Prettige Kerstdagen en een gezond 2012. Tot 20 januari 2012 wanneer de zesde klaverjasronde plaats vindt. Die begint zoals gebruikelijk om acht uur´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com