Kerstgroet ´Beschermheer der DFC´ Wim Verzijl

23 december 2011 3040x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kerstgroet ´Beschermheer der DFC´ Wim Verzijl

Onze beschermheer Wim Verzijl wenst iedereen, en speciaal zijn dierbaar DFC, een heel fijn kerstfeest en een gezond/voorspoedig 2012.

In 2012 hoopt Wim Verzijl 93 jaar te worden. Als je die leeftijd bereikt, gaat dat in de meeste gevallen niet zonder een haperende gezondheid. Zijn mobiliteit gaat op dit moment achteruit, zodat het voor hem (bijna) niet meer mogelijk is het DFC terrein te bezoeken. Dat spijt hem uiteraard zeer !! Hoewel niet meer bij wedstrijden aanwezig, worden door hem de resultaten van DFC 1, en verdere gebeurtenissen bij de club nog steeds met grote interesse gevolgd.

Het DFC bestuur blijft zeer dankbaar voor zijn niet aflatende steun en adviezen. Namens alle DFC leden wensen wij ook hem prettige kerstdagen, een goed 2012 en nog vele jaren als Beschermheer van ons aller DFC!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com