DFC 2 verplettert oefenpartner aan vooravond Spaans bezoek met 8-1

31 december 2011 1967x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 verplettert oefenpartner aan vooravond Spaans bezoek met 8-1
Aan de vooravond van een driedaags trainingskamp in het diepe zuiden van Spanje oefende DFC 2 donderdag thuis tegen het tweede van ´s-Gravendeel. De roodwitte reserves toonden een geweldige gretigheid en verpletterden hun oefentegenstander met 8-1 na een 3-1 ruststand.
 
Met name na de hervatting sneed DFC 2 herhaaldelijk door de ´s-Gravendeelse verdediging en scheelde het weinig of de zege zou dubbele cijfers hebben bevat. Voor DFC 2 scoorden Davut Sahan (2x – fotoinzet, Bart Vosselman (2x), Appie Güler, Sabit Kayhan, Anthony Radjkoemar en Aike Janssen.
 
Herfstkampioen DFC 2 vertrekt vanmorgen dus naar Torremolinos in het zuiden van Spanje. De reis wordt vanaf Eindhoven Airport gemaakt met de budget-airliner Ryanair. De ploeg vliegt maandagmorgen 16 januari vroeg vanaf Málaga terug naar Nederland. DFC 2 verblijft in Torremolinos, dat op pakweg tien kilometer van de luchthaven van Málaga ligt, in het appartementencomplex La Nogalera. Trainer Robert Mohan heeft in de badplaats onder meer een training op het nabijgelegen strand op het programma staan.
 
Jammer voor het roodwitte gezelschap is dat de plaatselijke voetbaltrots Málaga CF (primera division) komend weekeinde uitspeelt tegen Sporting Gijon. Een week later is wereldkampioen FC Barcelona te gast in het Estadio La Rosaleda, net te laat dus voor Robert Mohan c.s.
Het trainingskamp in Spanje wordt niet alleen benut voor het bijspijkeren van de conditie maar past ook in het proces van teambuilding. DFC 2 wil immers in het nieuwe jaar de titel van winterkampioen omzetten in die van algeheel kampioen.
 
*Voor Rubén Schot krijgt het bezoek aan Torremolinos / Málaga onverwacht extra waarde. Anderhalf jaar geleden won hij na loting een aflevering van de bekende Don Fredo Quiz dankzij zijn kennis van voetbalclub Málaga CF. Dat leverde hem een door de toenmalige Malaga-vedette Albert Luque (ook Ajax) gesigneerd shirt van Málaga CF op.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com