Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC 2 sluit kalenderjaar af als trotse leider*Vier goals Appie Güler tegen ZBC
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC 2 sluit kalenderjaar af als trotse leider*Vier goals Appie Güler tegen ZBC

8 december 2011 1062x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 sluit kalenderjaar af als trotse leider*Vier goals Appie Güler tegen ZBC
DFC 2 begon vandaag ´vertraagd´ aan de tweede competitiehelft met een overtuigende 4-0 thuiszege op ZBC´67 2. Alle goals kwamen op naam van spits Appie Güler. Het was het laatste competitie-optreden van Het Tweede voor de winterstop. Het vorige week afgelaste uitduel bij Heerjansdam 4 wordt immers pas in januari ingehaald.
 
Als koploper in de reserve derde klas kon DFC 2 zich vandaag geen misstap veroorloven. Tegenstander ZBC´67 2 vertoeft in de staart van de ranglijst maar mocht niet worden onderschat. De formatie van trainer Robert Mohan knoopte dat laatste goed in de oren. Met goed positiespel en diverse knappe aanvalsacties liet DFC 2 weten niet voor niets bovenaan te staan.
 
Na het eindsignaal kreeg de ploeg nog een uitstekend en motiverend nieuwtje te vernemen. Concurrent EBOH 2 bleek twee belangrijke punten te hebben laten liggen bij SC Amstelwijck 2 (1-1). De voorsprong van DFC 2 op de roodzwarte rivaal bedraagt nu zes punten.
 
Bij rust leidde DFC 2 met 2-0. Uit een accurate voorzet van Anthony Radjekoemar kopte Appie Güler na zo´n tien minuten diagonaal de 1-0 binnen. Een kwartier later liet hij een vrije trap van net buiten de zestien na en overtreding op Sabit Kayhan onhoudbaar in de hoek ploffen: 2-0. Appie wist ook na rust van geen ophouden. Op fraai aangeven van Sabit Kayhan deponeerde hij de 3-0 in het ZBC-doel en een kwartier voor tijd kopte hij opnieuw op schitterende wijze de 4-0 in het net. (tekst FVD)
 
DFC 2: Mehmet Tokul, Emre Kaya (75m Elten Kiene), Rubén Schot (60m Aike Janssen), Arvind Ramesar, Marlon Kramer, Marcel van Nes, Halil Bucgun (30m Coskun Altinas), Sabit Kayhan, Anthony Radjekoemar, Maarten Zilverschoon, Appie Güler.
 
Uitslagen Res. 3de klas vandaag: Dubbeldam 2 – Seolto 2 2-3, SC Amstelwijck 2 – EBOH 2 1-1, Drechtstreek 3 – Heerjansdam 4 3-2, DFC 2 – ZBC´67 2 4-0, Papendrecht 2 – Oranje Wit 4 4-2, Wieldrecht 3 – Pelikaan 4 2-2.
Stand: DFC 2 12-33, EBOH 2 12-27, Papendrecht 2  12-25, Drechtstreek 3 12-21, Amstelwijck 2 12-20, Wieldrecht 3 12-19, Heerjansdam 4 11-14, Oranje Wit 4 12-13, Dubbeldam 2 12-10, ZBC´67 12-8, Pelikaan 4 11-7, Seolto 2 12-5.
 
Zaterdag 17 december (inhaal): ZBC´67 2 – Wieldrecht 3, EBOH 2 – Dubbeldam 2, Oranje Wit 4 – Drechtstreek 3, Seolto 2 – Papendrecht, Heerjansdam 4 –Pelikaan 4. Vrij zijn op deze inhaaldag DFC 2 en SC Amstelwijck 2.
 
**Voor de uitslagen van alle DFC-wedstrijden van vandaag zie de link Uitslagen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com