Afgelastingen teisteren DFC-programma*DFC1 oefent sterk tegen LRC (3-3)

3 december 2011 763x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Afgelastingen teisteren DFC-programma*DFC1 oefent sterk tegen LRC (3-3)

De zware regenval van de afgelopen 24 uur leidde tot heel veel afgelastingen. Zo gingen onder meer de voor vanmiddag vastgestelde competitiewedstrijden van DFC 1 (thuis tegen Altena) en DFC 2 (uit tegen Heerjansdam 4) niet door vanwege de overvloedige regenval. In principe worden deze duels nu zaterdag 17 december ingehaald.

Door de regenval werd het overige DFC-programma voor vandaag ook behoorlijk aangetast. Alleen DFC 3 en DFC F2 kwamen in actie.
 
*Oefenduel – DFC 1 speelde als alternatief vanmiddag op het eigen kunstgrasveld een oefenwedstrijd tegen hoofdklasser LRC Leerdam, dat zijn competitieduel ook zag afgelast worden. Onder leiding van scheidsrechter Joop Hartman eindigde het treffen in een 3-3 gelijkspel. Voor DFC zonder meer een verdienstelijk resultaat aangezien DFC tweede klas speelt en LRC twee afdelingen hoger acteert. Bij rust leidde DFC met 2-1 na een uitstekende eerste helft waarin het volgens aanwezigen ´smullen was, zo goed speelde de roodwitte ploeg´.
 
Na de pauze waarin beide ploegen er flink op los wisselden, viel DFC wat terug en kon LRC de achterstand ombuigen in een 2-3 voorsprong. Niettemin kreeg DFC diverse goede mogelijkheden om het oefentreffen zegevierend af te sluiten. De oogst bleef echter beperkt tot één treffer (3-3). De DFC-goals kwamen op naam van De Drie M´s: Marvin Hooplot (1-0), Marco van Woerkom (2-0) en Merijn van Groesen (3-3).  Voor de Leerdammers waren Soufiane Aouragh (2x) en Hans Odijk doeltreffend.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com