2 F (3): DFC-defensie aangevoerd door Michael Bekkers weerstaat alle stormen

10 december 2011 1881x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (3): DFC-defensie aangevoerd door Michael Bekkers weerstaat alle stormen

*Vervolg verslag – Drechtstreek kwam na de hervatting fel uit de startblokken. De DFC-verdediging kreeg het zwaar te verduren maar weerstond de stormen mede door kordaat ingrijpen van Michael Bekkers en karaktervol verdedigend werk van zijn roodwitte companen. Tot meer rendement dan een terecht afgekeurd doelpunt kwam Drechtstreek zodoende niet.

Met af en toe een tikkeltje mazzel bleef DFC geloven in een goede afloop. En die attitude kreeg later z´n beloning. Chris Cijntje die na een kwartier de licht geblesseerde aanvoerder Cliften Sewpersad kwam aflossen, kreeg al snel de 0-1 op de schoen. Zijn inzet kon ternauwernood door Drechtstreek tot hoekschop worden omgebogen.
 
Drechtstreek bleef drukken maar miste de brille en accuratesse om een gemotiveerd acterend DFC in problemen te brengen al was het af en toe bij roodwit achterin kantje boord. Bekkers c.s. hielden evenwel de boot knap af, weliswaar een enkele keer met hulp van de onderkant lat.
 
Ondertussen bleef DFC loeren op de counter en dat bleek geen verkeerde strategie. Sterker nog, een succesvolle aanpak. Met nog een klein kwartier voor de boeg leverde Merijn van Groesen maatwerk af op collega-middenvelder Erik Vos die koel en fraai de 0-1 binnentikte tot grote vertwijfeling in de Drechtstreek-gelederen.
 
Het resulteerde uiteindelijk in een oerspannende slotfase waarin een steeds minder in zichzelf gelovend Drechtstreek bleef pressen maar DFC ook ruimte en dus mogelijkheden kreeg het duel definitief in het slot te gooien. Uiteindelijk bleef tot het slotsignaal van de uitstekende scheidsrechter Ger Buiting de 0-1 op het scorebord staan.
 
Drechtstreek – DFC 0-1 (0-0) – 77m Erik Vos 0-1. Scheidsrechter: G. Buiting (Oisterwijk).
Drechtstreek: Timo Epping, Jorn van Drimmelen, Patrick Kunst, Martijn de Jong, Christiaan Koremans, Peter van de Merwe, Remco Koremans, Ton Groffen, Ricardo Heerebrand, Leon van Dalen, Erwin van der Heiden. Wissels: Steven Visscher, Jan Abaisa, Arian Nieuwkoop, Timo van der Want.
DFC: Michael Bekkers, Mark Jongeneel, Suleiman van der Straaten, Marco van Woerkom, Jonathan Dubbeldam, Cliften Sewpersad (61m Chris Cijnjtje), Erik Vos, Mo Al Salman, Merijn van Groesen (84m Franklin Wielingen), Robin Ramesar, Marvin Hooplot (80m Bart Vosselman). Grensrechter: Peter Geijp.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com