Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 2 F (1): DFC rekent af met fobie*Knappe 0-1 zege op hoogvlieger Drechtstreek
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

2 F (1): DFC rekent af met fobie*Knappe 0-1 zege op hoogvlieger Drechtstreek

10 december 2011 780x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (1): DFC rekent af met fobie*Knappe 0-1 zege op hoogvlieger Drechtstreek

In de tweede klasse F won DFC vanmiddag de semi-stadsderby van het hoog geplaatste Drechtstreek. ´Net over de brug´ werd in Papendrecht met 0-1 gewonnen. De winnende treffer viel een klein kwartier voor tijd en kwam op naam van middenvelder Erik Vos.

Met de triomf rekende DFC ook definitief af met een angstcomplex. Door de jaren heen was Drechtstreek een ware angstgegner geworden. Steeds werd verloren, zowel thuis als uit.
 
Drechtstreek liet vanmiddag door de nederlaag overigens een unieke kans liggen om de koppositie in 2 F weer over te nemen van WNC. Die ploeg liet zich vanmiddag bijna verrassen door hekkensluiter Schelluinen (2-2). Meerkerk loste Drechtstreek op doelsaldo af als nummer twee op de ranglijst. Na een moeizame eerste helft klopten de Meerkerkers Wieldrecht met 4-1.
 
Door de grotendeels op karakter en strijdlust gebaseerde zege steeg DFC naar de achtste plek op de ranglijst. De formatie van trainer Paul Koster bevestigde vanmiddag het beeld dat ze in uitwedstrijden beter presteert dan thuis. Van de zeven uitduels won DFC er nu vier, wat in schril contrast staat tot de thuisvorm van de roodwitte brigade. Op eigen veld werd nog niet één keer gewonnen. Hopelijk komt daar komende zaterdag verandering in als thuis wordt ingehaald tegen Altena.
 
Uitslagen 2 F vanmiddag: SV Capelle – Pelikaan 0-3, Drechtstreek – DFC 0-1, GDC – Ameide 4-0, Groote Lindt – GJS 1-0, Meerkerk – Wieldrecht 4-1, Schelluinen – WNC 2-2, Altena – Hardinxveld 2-1.
Stand: WNC 13-28*, Meerkerk 13-26, Drechtstreek 13-26, Pelikaan 13-24, Altena 12-20, Capelle 13-19, GJS 12-16, DFC 12-15, GDC 12-14, Ameide 13-14, Hardinxveld 12-13, Groote Lindt 13-13, Wieldrecht 13-12, Schelluinen 12-8. (*kampioen 1ste periode).
Stand tweede periode: Meerkerk 5-12, Altena 4-10, WNC 5-10, Drechtstreek 5-9, Pelikaan 5-8, Wieldrecht 5-7, Ameide 5-7, GDC 4-6, DFC 4-6, SV Capelle 5-6, Groote Lindt 5-6, GJS 4-3, Schelluinen 4-1, Hardinxveld 4-1.
Zaterdag 17 december (inhaal): GJS – GDC, Hardinxveld – Schelluinen, DFC – Altena (15.00).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com