Winterstop: Competitie wordt op 14 (inhaal) en 21 januari hervat

29 november 2011 742x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Winterstop: Competitie wordt op 14 (inhaal) en 21 januari hervat

De KNVB houdt ook dit seizoen een winterstop. Die is deze week begonnen. Op 14 januari 2012 worden de diverse competitie hervat met een inhaalronde. DFC 1 speelt dan thuis tegen Altena 1. Een week later (21 januari) staat weer een normaal volledig competitieprogramma op de rol.

Alle DFC-teams zijn dan als het weer meezit al aan de trainingen begonnen. De data variëren echter per team. Zo begint het eerste al begin januari te trainen, andere teams volgens een of twee weken later.

*Voor een overzicht zie bijgaande door technisch coördinator Arie Evers opgestelde schema´s.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com