Sinterklaas-feest DFC-jeugd werd weer een heerlijk middagje

7 november 2011 751x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaas-feest DFC-jeugd werd weer een heerlijk middagje

Zaterdagmiddag 3 december vond  volgens lange traditie weer het Sinterklaasfeest voor de jongste DFC-jeugd plaats. Dat gebeurde allemaal in de sportzaal. De Sint werd muzikaal begeleid door de enige Echte Zwarte Pietenkapel (Bar Gebeure).

Tientallen jeugdleden waren aanwezig tot groot genoegen van de organiserende  Jeugdevenementen-commissie (JEC). Broertjes en zusjes waren vanzelfsprekend ook welkom. Het werd zoals gebruikelijk weer een heerlijk gevarieerd middagje.
 
*Foto´s van het Sintbezoek zij te vinden op (evt kopiëren en plakken):

picasaweb.google.com/113409281072028050327/DFCSinterklaas#

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com